David väntar på att se blivande frun i brudklänning – då slår hans ”bestman” till med briljanta skämtet

Ens bröllop är något som man vill minans med glädje under resten av livet. Det är en dag av omtanke och lycka där allt fokus ska ligga på brudparet och deras kärlek till varandra.

För att föreviga alla härliga stunder under ceremonin och festen brukar många välja att hyra in en fotograf. Det gör att den blivande maken och frun kan släppa just den biten – och i stället fokusera på vigsel, löften, familj och framför allt varandra.

Att ha ett proffs på plats som sköter fotande och filmande kan också öppna möjligheten för att skapa helt oförglömliga stunder av skämtsam karaktär. Det kanske inte är det vanligaste, men några väljer även att skoja till det under bröllopet!

Det här var något som lockade bruden Brianne Hofmann, hennes makes bestman Timmy Horton och den inhyrda fotografen Anna Morrison, vilket Yahoo Lifestyle skrivit om. Trion bestämde sig tillsammans för att spela brudgummen David ett rejält spratt – som dock skulle göra bröllopet helt oförglömligt.

Det var inför vigseln, utanför kyrkan, som David hade ställt sig med ryggen åt inför att för första gången få se sin blivande fru bära brudklänning. Gästerna står både bakom och framför medan fotografen filmar vad David antar ska bli ett känslofyllt och vackert tillfälle.

Men när brudgummen till slut vänder sig om så ska han få sitt livs chock. Det är ju inte hans älskade Brianne som bär den vackra klänningen – utan hans kompis och bestman Timmy.

De två vännerna brister genast ut i ett enda stort gapskratt – och David tar det verkligen på ett klockrent sätt. Inget snack om att skämtet slog väl ut och det här är sannerligen ett sådant bröllop man skulle vilja vara med på!

Kolla nu själv in klippet som fångar både skämtet och den underbara reaktionen!

Det var först Timmy som kom på den geniala idén att skoja med sin vän David. Bruden Brianne ville ha ett seriöst bröllop och var till en början lite skeptisk, men efter att ha övertygats var hon sedan högst delaktig i att skämtet skulle bli så bra som möjligt.

Jag tycker att det här är helt underbart! Tryck nu gärna på dela-knappen om du håller med! Att sprida glädje till sina kära vänner är aldrig fel – det är det här klippet ett lysande bevis på!