Henrik Dorsin skickar stenhårt passning till Sveriges ”sossar” – nu skrattar alla andra åt förbjudna skämtet

Henrik Dorsin skickar stenhårt passning till Sveriges ”sossar” – nu skrattar alla andra åt förbjudna skämtet

Parlamentet har alltid varit ett av mina absoluta favoritprogram på TV. Dels för att man alltid har med riktigt bra komiker, dels för att själva upplägget är klockrent. Det är nog därför de kunnat hålla på så pass länge.

Det bästa är när det spårar ur lite lätt och det brukar det ju nästan göra i vartenda avsnitt. Att skämten är precis på gränsen är något som många – inklusive jag själv – tycker om. Det ska gå att skoja om det mesta, anser jag. Många tar livet på för stort allvar!

En av mina favoritkomiker är Henrik Dorsin. Vi känner bland annat igen honom som Ove Sundberg, men genom åren har han bjudit oss på massvis av skratt som olika karaktärer eller i diverse shower.

Det härliga med Henrik är att han alltid bjuder på sig själv och han verkar helt strunta i vad omvärlden tycker. Lättkränkta människor får sura om de inte gillar hans skämt – och det tycker jag är en ganska sund inställning.

Så länge man inte passerar gränsen för vad som verkligen inte går att skoja om så tycker jag att vår tolerans bör vara ganska hög.

Klockrent utbrott

Att skratta skadar ju aldrig och personligen tycker jag att alldeles för många tar saker och ting på för stort allvar. När jag kollade igenom kommentarerna på Youtube till det här klippet (nedan) var exempelvis folk arga över att Henrik uttalade sig om vad som kan klassas politik. Herregud, det är ju på skoj – sluta sura!

Nåväl – nu till videosnutten, som också hyllats storligen. Med all rätt, för detta är riktigt klockrent. Henrik Dorsin går loss fullständigt när han spelar höginkomsttagare – och skickar en stenhård passning till alla ”sossar”.

Egentligen får alla sin beskärda del av kakan, men jag måste säga att det här är helt underbart på alla plan.

Jag kan helt enkelt inte sluta skratta och har nu kollat på klippet flera gånger!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/KQ902HiNjfc” /]

Var inte blyg nu, DELA om du fick dig ett skratt!