Eleven får graviditetsbesked mitt under lektionen – stränge lärarens reaktion är helt obetalbar

April är en underbar månad. Värmen börjar sakta men säkert tränga sig på, man kan börja ta fram en och annan utemöbel – och soltimmarna är betydligt fler än under den kyliga vinter som vi just lagt bakom oss.

En annan fördel med april är de underbara blåsningarna. Visserligen ska de ske den 1 april, men resultaten och reaktionerna efter geniala luringar brukar dyka upp under flera veckor.

Världens kanske mest virala blåsning – som fått över 60 miljoner visningar – kommer från USA då en lite sträng lärare minst sagt åkte dit.

Klippet är helt klockrent och något alla med humor måste se!

Stephen Barrows är lärare i ekonomi på Aquinas College i delstaten Michigan. Han hade sedan en tid tröttnat på att elevernas mobiler ringde under pågående lektion. Magistern hade därför etablerat en regel som gick ut på att man tvingades sätta på högtalaren om telefonen började surra, så att alla i klassen kunde få höra vad det var som var så himla viktigt.

Får graviditetsbesked

Den här dagen, som var 1 april, började det plötsligt ringa i Taylor Nefcys mobil.

Youtube

Som hennes lärare hade beordrat, så satte hon på högtalare så att alla kunde höra samtalet.

– Hej, det här är Kevin, inleds samtalet. Jag ringer från graviditetskliniken. På din begäran om att få ditt resultat, så hör jag av mig för att meddela att ditt test är positivt. Grattis!

Youtube

Stephen Barrows visar att eleven kan få lägga ner mobilen, men samtalet bara fortsätter.

– Jag vet att du sa att pappan inte längre är med i bilden, men vi kommer att stötta dig under hela den här processen, säger personen på andra linjen.

Läraren får mer panik än Taylor, vad det verkar. Hon säger därefter att hon ändå väntade på det här samtalet. Stephen ber så hemskt mycket om ursäkt, men hans elev berättar då att det inte är någon fara.

”De grundlurade mig”

Hon har till och med kommit på barnets namn.

– Förnamnet kommer bli April och mellannamnet kommer vara Blåsning…

Youtube

Då förstår läraren vad som hänt – och bryter ihop totalt. Snart får han också veta att allt har filmats och den vanligtvis allvarlige läraren kan inte alls hålla masken.

– De grundlurade mig, har han sagt till Michigan Live.

Se nu det klockrena klippet här nedanför!

Vilken blåsning! Det här blev nog ett minne för livet för alla inblandade! Jag tycker att det hela var helt underbart! Tryck nu på Dela om du håller med, så kan du bjuda dina vänner på ett skratt i dag!