Familj kommer hem med nyfödd bebis – fågelns oväntade reaktion liknar inget du tidigare hört

Familj kommer hem med nyfödd bebis – fågelns oväntade reaktion liknar inget du tidigare hört

Papegojor är nästan mest kända för sin fantastiska förmåga att lära sig att imitera röster, ljud och andras beteenden. Det är väldigt fascinerande att följa hur de fort kan snappa upp saker och ting. Av någon anledning så slutar man liksom aldrig att förvånas.

Jag har alltid imponerats över fåglar och deras häftiga färdigheter. Allt från hur vissa navigerar och hittar när de flyger söderut under vinterhalvåret till att papegojor kan ta efter det mänskliga språket.

Jag hade en granne när jag växte upp som hade en papegoja. Hans fågel Jack sa alltid ”Hej, hej” när man kom in i deras vardagsrum där han hade sin stora bur. Det blev alltid som en liten chock när papegojan pratade till en likt han vore en riktig person.

En vacker papegoja i det vilda. Bild: Pixabay.

Det lät dessutom klart och tydligt. Det var självklart väldigt trevligt att få ett varmt välkomnande från någon annan än bara de människor som bodde under samma tak.

Tror knappt mina öron

Summa summarum – fåglar är makalöst fascinerande!

Familjen som ligger bakom det här klippet hade nyligen kommit hem från BB med ett nyfött barn. Som alla vet kan bebisar låta en del, men det får man helt enkelt lära sig att hantera. Till slut blir det som en helt normal del av ens vardag.

En som dock reagerade väldigt oväntat på husets nya ljud var familjens papegoja. När jag först satte på det här klippet så trodde jag faktiskt inte mina öron. Det är verkligen helt otroligt – för det är nämligen inte familjens bebis som man hör.

Klippet har setts av långt över 2 miljoner Youtube-tittare – och det är inte konstigt alls!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/GEJjJBM3uSg” /]

Om du, precis som jag, fick ett leende på läpparna av det här fascinerande klippet så tycker jag absolut att du ska trycka på DELA-knappen, så att även dina kära vänner kan få ta del av det här!