Familj på safari stöter på 3 elefanter, se nu ungens reaktion som får miljontals att skratta

Familj på safari stöter på 3 elefanter, se nu ungens reaktion som får miljontals att skratta

Något av det häftigaste man nog kan göra är att åka på safari. Så länge man låter djuren leva på sitt naturliga sätt och inte stör för mycket är det absolut något jag hade kunnat tänka mig att göra.

Det blir nog dessutom lite av en upplevelse för djuren att närma sig människor. Då kan det hända små skojigheter – som i det här klippet (nedan)!

Min farbror har flera gånger varit på safari i olika länder i världen. Tydligen ska Sydafrika vara något alldeles speciellt. Att åka ut i vildmarken, komma till savannen och få se alla de mäktiga djuren måste vara otroligt häftigt.

Jag kan tänka mig att det känns smått overkligt att se de djuren man annars bara fått skymta på TV, eller på zoo, i verkliga livet. Extra härligt att det då är på deras villkor. De får leva sitt naturliga liv och så länge man inte stör eller inkräktar har jag inga problem med safari.

Möten mellan djur och människa kan skapa skojigheter. Det har vi sett prov på otaliga gånger genom åren. Men hur blir det då när exempelvis en elefantunge får träffa safariturister för kanske första gången?

Charmas av minstingen

I klippet (nedan), som setts av över 18 miljoner, är det en familj som är ute på safari. De stöter då på 3 elefanter. Den minsta blir då nyfiken och hamnar lite efter de två andra.

Men plötsligt händer något han inte kan kontrollera. Den lille elefanten lägger av en jättenys. Det underbart söta är att han själv verkar bli så chockad, nästan skrämd, av det hela att han genast springer ikapp sin familj.

Det hela är så bedårande! Familjen bakom kameran kan inte hålla sig för skratt när de charmas av den lille elefanten!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/gtIz1u8g1F0″ /]

Dela om du också fick dig ett leende på läpparna!