Familjen släpper ut labradoren i snön – se nu underbara reaktionen som får nätet att skratta

Hundar är underbara djur som verkligen har en förmåga att visa lycka. De är ofta lekfulla och kan med sina sprudlande personligheter få en annan att smittas av deras härliga humör.

Det här klippet (nedan) har fått över 5 miljoner visningar på Youtube – och det är lätt att förstå varför.

Något av det mysigaste som finns är att se när ens husdjur visar sann glädje och lycka. Ofta har det att göra med att de får träffa någon speciell. Eller att de får känna av frihet som att leka på en stor gräsmatta eller i ett hav av snö.

Framför allt hundar kan verkligen konsten att visa sin glädje. Och att förmedla den vidare till oss människor. Det är lätt att se när en vovve är på extra bra humör!

Jag minns när jag var liten och min mormor och morfar hade en schäfer. Det bästa han visste var att få följa med till en stor hage på sommaren och få jaga bollar. Då var det full fart som gällde. Man såg riktigt i hans ögon hur han njöt. En ganska lättroad vovve, kan tyckas – men samtidigt väldigt härligt!

I det här klippet (nedan), som setts av över 5 miljoner människor, släpper en familj ut sin svarta labrador på baksidan av deras hus.

”Åker pulka”

Området är mer eller mindre täckt av snö och det är givetvis inte så förvånande att den här vovven blir sugen på att leka. Men det här är ingen vanlig hund. Hans grej är att åka pulka, skulle man kunna säga.

Men ingen vanlig pulka sin vi människor använder. Nej, han sköter det där helt på egen hand. Labradoren lägger sig ner på snön och glider iväg. Det är tydligt att han tycker det är jätteroligt – och husse bakom kameran kan inte hålla sig för skratt!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/DVzKX6R16ks” /]

Jag tycker verkligen det här är underbart och det är bara att hoppas att man får se något liknande på riktigt i vinter!

Dela om du också gillar söta och lekfulla hundar!