Farmor & farfar utmanar barnen i nya spelet, sekunden senare skrattar alla så tårarna rinner

Farmor & farfar utmanar barnen i nya spelet, sekunden senare skrattar alla så tårarna rinner

Något av det mest smittsamma som finns är andras skratt. Även när man är på dåligt humör kan det verkligen få en att plötsligt börja dra på smilbanden. Jag kan komma på otaliga tillfällen då jag gått från lite butter till att ligga dubbelvikt av skratt – bara för att någon i min närhet hittat på något knasigt och fått sin omgivning att garva.

Det här klippet (nedan) är ett underbart bevis på hur smittsamt genuint skratt kan vara!

Sällskapsspelet ”Speak out” garanterar en skrattfest. Jag har själv spelat det några gånger och kan skriva under på att det är tokroligt. Det går ut på att man sätter in ett knasigt munstycke i munnen som gör det helt omöjligt att stänga igen truten.

Allt du säger förvandlas då till obegripligheter – och givetvis går det hela därför ut på att just säga svåra meningar som de andra ska försöka snappa upp. Trots ditt sluddriga, svårtolkade uttal måste de andra lista ut vad det faktiskt är du säger.

Det hela går dessutom på tid, vilket gör det ännu mer stressande. Och ni vet ju hur många reagerar på stress – jo, genom hysteriskt skratt.

Underbar stämning

Kring jul spelade den här familjen i klippet nedan just spelet ”Speak out”. Farmor och farfar bestämde sig för att utmana barn och barnbarn. Det hela förvandlades dock efter ett fåtal sekunder till en otrolig skrattfest.

För farfar, som inte ens hade alla sina tänder kvar, blev det inte lättare. Gång på gång flög det knäppa munstycket ut ur munnen – och det gjorde inte direkt stämningen runt bordet sämre.

En av deltagarna bestämde sig för att filma det hela! Tyvärr gjordes det åt fel håll, så bilden är lite snedvriden, men man ser ganska bra ändå – och framför allt hör man de underbara skratten!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/3PyrKyK5mqg” /]

Här är ett till klipp från samma spel, där en annan farmor testade munstycket! Samma skrattfest! Underbart när sköna åldringar bevisar att ålder bara är en siffra!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/f2amjfznpq8″ /]

Lyckas du se detta utan att själv börja skratta?! Det tror jag knappast! DELA gärna vidare till dina vänner!