Flodhästen släpper gigantisk fis – klippet har fått 33 miljoner människor att gapskratta

Att ha gaser i magen är helt naturligt, det drabbar nästan alla levande varelser i olika utsträckning.

Även om det är helt naturligt så är det inte så trevligt att släppa en brakare när man är bland folk, ingen vill helt enkelt behöva lukta på dina kroppsodörer.

I djurriket så ser man dock inte lika hårt på det där, utan där kan man släppa väder närhelst naturen kallar, så att säga.

Det kan ge upphov till en hel del roliga situationer – som i klippet här nedanför där vi kan se en flodhäst slå världsrekord i pruttar.

Flodhästen är ett riktigt ståtligt djur och väger mellan 1 och 2,5 ton, vilket gör flodhästen till det näst största däggdjuret på land, efter elefanten.

Släpper enorm brakskit

Att leva i en djurpark kan inte vara särskilt roligt för ett djur, även om de tas om hand väl i de flesta fall så är deras naturliga miljö den vilda naturen.

Bildkälla: Public Domain Pictures

Att vara instängd på ett zoo och bli uttittad av människor dagarna i ända kan man som djur hantera på många olika sätt – men frågan är om inte den här flodhästens reaktion slår det mesta.

Vad flodhästen vill ha sagt går åtminstone inte att ta miste på – han släpper nämligen en enorm brakskit inför en minst sagt häpen publik.

Setts av 33 miljoner människor

Klippet på den pruttande flodhästen har setts av 33,9 miljoner människor och flodhästen har fått smeknamnet ”Harry the Farting Hippo” – och har blivit lite av en kändis på nätet.

Här kan du se det omtalade klippet – det är omöjligt att hålla sig för skratt!

Tryck nu på DELA-knappen och bjud dina vänner på ett skratt idag – det kommer de garanterat att uppskatta!