Flodhästen släpper gigantisk fis – nu har klippet setts av över 23 miljoner människor

Vi har alla någon gång haft rejält med gaser som bara måste ut. Ofta hamnar man i de situationerna när det inte riktigt passar, så man får smyga sig undan innan man släpper väder.

Att kontrollera sådant där är inte alltid så enkelt, men att man i alla fall försöker är ju snällt mot ens omgivning. Att förpesta luften så att det stinker i flera minuter är ju inte speciellt trevligt för någon.

Men om pruttar hade varit en olympisk gren – då hade den här flodhästen (nedan) varit ohotad etta!

Flodhästen är en riktig bjässe i djurriket och hör som alla andra vilda djur hemma i sin naturliga miljö. Tyvärr har inte alla möjligheten att leva på savannen, i skogen eller i havet. Vissa bor i fångenskap av olika anledningar.

Det här är givetvis inget som vi tycker om, men det är samtidigt så som verkligheten ser ut – även om man hade önskat sig något annat.

Fått ett smeknamn

De djur som lever på djurparker har varierande levnadsförhållanden, men en viss flodhäst (nedan) har bara en enda sak att säga till de hundratals människor som kommit till hans inhägnad för att ta bilder.

Budskapet går inte direkt att ta miste på!

Youtube

Klippet på flodhästens ”passning” till djurparksbesökarna har spridits som en löpeld på nätet sedan det publicerades och har i dag över 23 miljoner visningar. Han går numera under smeknamnet ”Harry the Farting Hippo” – och har blivit lite av en kändis!

Kolla in videosnutten nedan, så förstår du garanterat varför! Här kan vi snacka om att släppa på trycket!

Snåla inte nu, DELA vidare till dina vänner om du fick dig ett skratt!