Flodhästen släpper kraftfull prutt – nu har otroliga klippet setts av 30 miljoner människor

Vi har nog alla någon gång haft ordentligt med gaser som bara måste få komma ut. Ofta råkar man hamna i de där situationerna när det inte passar. Då får man försöka smyga sig undan innan man släpper väder så det står härliga till.

Att kontrollera ”prutteriet” är inte alltid så enkelt, men att man i alla fall anstränger sig är ju snällt mot de i ens omgivning. Att förpesta luften så det stinker i flera minuter är ju inte speciellt trevligt – för någon.

Men om fisar hade varit en olympisk gren – då hade flodhästen i klippte nedan varit ohotad guldmedaljör!

Flodhästen är en rejäl bjässe och den hör, som alla andra vilda djur, hemma i sin naturliga miljö. Tyvärr så har dock inte alla möjligheten att leva på savannen, i skogen eller i havet. Vissa bor i fångenskap – av olika anledningar.

Har ett tydligt budskap

Det här är självfallet inget som vi tycker om, men det är samtidigt så som verkligheten ser ut i dag – även om man givetvis hade önskat sig något annat.

De varelser som lever i djurparker har varierande levnadsförhållanden, men en viss flodhäst (i klippet nedan) har bara en enda sak att säga till de hundratals besökare som kommit till hans stora inhägnad för att ta bilder och filma.

Bildkälla: Youtube

Budskapet när han kliver upp ur vattnet – det går inte direkt att ta miste på!

Videosnutten på flodhästens ”passning” till besökarna har spridits som en löpeld på nätet sedan den publicerades – och den har i dag cirka 30 miljoner visningar på Youtube.

Lättar på trycket

Bjässen går numera under det klockrena smeknamnet ”Harry the Farting Hippo” – och har blivit lite av en kändis!

Kolla nu in klippet nedan! Då förstår du garanterat varför den här flodhästen är omtalad världen över! 

Här kan vi snacka om att lätta på trycket!

Snåla inte nu, Dela vidare om du fick dig ett skratt!