Flygvärd drar säkerhetsgenomgången på bred östgötska – får hela planet att vika sig av skratt

Att flyga är oerhört nervöst och påfrestande för en hel del. Även om det kan vara lite svårt att inse och helt greppa för oss som inte har den där rädslan så är det faktiskt ett stort problem för många människor.

Totalvägrar man att kliva ombord på ett plan så blir det ju mycket mer komplicerat att färdas längre sträckor. Medan somliga tar behandlingar för att försöka bota sin flygrädsla, så finns även de som helt avstår det här färdmedlet. Vissa stålsätter sig dock och tar sig igenom pärsen.

Oavsett om man gillar att flyga eller ej så har kabinpersonalen en stor inverkan på ens resa. Verkar de sansade, tillmötesgående och nöjda så blir det betydligt lättare och mer trivsamt för alla ombord på planet.

Så gott som alla gånger jag flugit, så har kabinpersonalen varit snäll och vänlig. De får en ofta att känna sig säker och det är ju faktiskt så att de allra flesta flygplansresorna går smärtfritt. Jag är lyckligt lottad på så vis att jag kan njuta av att sitta där med en kaffe, musik i öronen och en spännande tid att se fram emot.

Ville skoja med resenärerna

De flesta flygningarna brukar vara ganska lika varandra, men ibland får personalen för sig att skoja till det. För en tid sedan skrev vi om den amerikanska flygvärden Daniel som skämtade till det rejält under en säkerhetsgenomgång, men han har faktiskt en motsvarighet i Sverige.

Det var för några år sedan som ett plan med svensk personal strax skulle lyfta. Minuterna innan avfärd så gick flygvärdarna igenom alla säkerhetsrutiner – och då bestämde man sig för att det var dags att skoja lite med resenärerna.

Youtube

Lyssna nu hur genomgången går till! Det blir på bred, klockren östgötska – och passagerarna fullkomligt viker sig av skratt. Kvinnan som filmar får till och med kämpa med att hålla kameran rakt.

Flygvärden som hamnar i bild gör dock ett imponerande jobb med att hålla sig! De är riktiga proffs – och givetvis blev det här en extra härlig flygresa!

Jag tycker att det här var helt klockrent gjort! Håller du med? Tryck då på dela-knappen för att sprida skrattet vidare till dina vänner!