Flygvärden Daniels unika genomgång får hela planet att skratta högt

Att flyga är nervöst för många. Även om det kanske kan vara lite svårt att förstå och greppa för oss som inte har den här rädslan, så är det faktiskt ett problem för en hel del människor.

Vägrar man att sätta sig på ett plan så blir det ju betydligt mer komplicerat att färdas långa sträckor. Medan somliga går på behandlingar för att bota sin flygrädsla, så finns även de som totalvägrar det här färdmedlet, medan vissa stålsätter sig och tar sig igenom pärsen.

Oavsett om man tycker om att flyga eller inte, så har kabinpersonalen en stor inverkan på en. Verkar de lugna, trevliga och nöjda så blir det betydligt enklare och mer trivsamt för alla.

I och med att flygning kan vara något oerhört nervöst, så hjälper det ofta om personalen är omhändertagande och bryr sig om sina resenärer. Det kan de givetvis göra på flera sätt, men att avdramatisera hela situationen kan vara ett sådant.

Wikimedia Commons

Det är precis vad Frontier Airlines flygvärd Daniel Sandberg gjorde häromdagen innan man lyfte från Orlando till Colorado Springs. Trots sitt svenskt klingande namn, så är Daniel amerikan – och den här dagen var han på extra gott humör.

”Innan du hjälper ditt favoritbarn”

När han skulle läsa upp den rutinmässiga säkerhetsgenomgången i planets högtalare, så valde han att göra det på ett väldigt udda, men extremt underhållande, sätt. Det blev lite som ett ”stand-up”-nummer – och varken passagerarna eller övriga personalen kunde hålla sig för skratt.

– Se till att justera din egen syrgasmask innan du hjälper ditt favoritbarn, din medresenär eller din make, som garanterat kommer att skrika högre än du. Eller ska vi inte bara vara ärliga? Det är bara ni som betalat 50-dollarstillägget som har någon extra syre, sa Daniel, som dessförinnan inledde meddelandet med att hänvisa till två flygvärdinnor som sin fru och sin älskarinna.

Youtube

Det hela landade positivt hos samtliga passagerare.

– Eftersom en del kan vara nervösa i den här typen av situationer, så tycker jag att det var bra gjort. Han fick alla att bli glada, sa resenären Cindy Kuhn enligt USA Today. Han måste vara världens roligaste flygvärd!

Helt underbart

Hon lyckades dessutom fånga en del av Daniels meddelande på film! I klippet kan man även se en flygvärdinna skratta samtidigt som hon kämpar med att göra sitt jobb.

Även om det är på engelska så hoppas jag att du ska förstå det mesta!

Jag tycker att detta är helt underbart! Tummen upp till Daniel!

Jag skrattar själv högt när jag hör Daniels meddelande och tycker att det här var klockrent gjort! Håller du med? Tryck då på dela-knappen!