Folk blir rasande när ”dåren” gör en corona-version av Bohemian Rhapsody – då tar han ton och hänför miljoner

Coronaviruset är sannerligen inget roligt, utan något man ska ta på fullaste allvar.

Även i tuffa tider måste man dock kunna skoja och roa sig – annars blir tillvaron helt olidlig. Det tror jag att de flesta av oss kan vara överens om.

Nu sprids en speciell låt på nätet om den vidriga smittan. Det är en omskriven version av Queens klassiker Bohemian Rhapsody – och resultatet är helt otroligt.

Det är Raúl Irabién som på Youtube fått kopiöst stor spridning på sin nya låt. Det är en omgjord version av Queens fantastiska klassiker Bohemian Rhapsody som jag tror att alla har hört.

Skrivit om otroliga världshiten

Sångaren Freddie Mercurys otroliga röst kommer alltid bli ihågkommen – bland annat tack vare den här världshiten.

Bild: Flickr

I den här nya låten, som har samma melodi som originalet, visar även Raúl Irabién upp att han är en sångare av rang. Titeln ”Coronavirus Rhapsody” betonar dessutom att texten handlar om den hemska pandemin.

Fast på ett roligt sätt!

Många var rejält skeptiska vid början av projektet och tittade på honom som en ”dåre”, men snart skulle kritikerna tystas ner. Ordentligt.

Som med de flesta låtar som blir populära världen över så är den på engelska, men jag tror att alla ska kunna förstå både sången och sammanhanget.

Bild: Youtube/InVoca by Raúl Irabién

”Is this a sore throat? Is this just allergies?
Caught in a lockdown. No escape from reality.
Don’t touch your eyes, just hand sanitize quickly”
, börjar låten.

Gör flera stämmor – på egen hand

Även om vissa formuleringar är ganska hårda, så är det faktiskt klockren underhållning. Bara det faktum att Raúl Irabién gör flera röster och stämmor på samma gång – genom att dela upp sig själv i olika delar av skärmen – är helt otroligt.

Bild: Youtube/InVoca by Raúl Irabién

Vilken otrolig tajming, fantastisk text och makalös sångröst! Det här tycker jag förtjänar en rejäl applåd – och måste tagit flera dagar att sätta ihop!

Kolla nu själv in hans framträdande här under!

Vilken sångröst! Man får dessutom medge att texten är ganska fyndig! Tryck nu på DELA för att bjuda dina vänner på ett extra leende i dag! Det kan säkerligen behövas – och kommer garanterat att uppskattas!