För 36 år sedan skickade Suzanne Reuter en klockren passning till svenska posten – och det är lika aktuellt än i dag

Suzanne Reuter är en av våra mest folkkära skådespelerskor och genom åren har hon synts till i många bejublade roller. Senast gjorde den i dag 67-åriga stockholmaren en fantastisk insats i ”Vår tid är nu”.

Hon har också fått oss att skratta massvis genom åren – till exempel som mamman Lena i humorserien Svensson Svensson. Suzanne var dessutom med i underhållningsprogrammet Razzel som sändes på SVT under 80-talet.

Bild: TT

Stenhårda passningen till posten

Jag minns Razzel med värme. Det var verkligen kvalitetsunderhållning – och jag har otaliga minnen från när man som ung satt och skrattade åt de underbara sketcherna som kunde förgylla hela kvällar hemma i vardagsrummet.

Kommer du ihåg scenen när Suzanne Reuter och Björn Gustafson skickade en stenhård passning till svenska posten?

Bild: Youtube

Den sistnämnde kommer in på ett postkontor för att skicka iväg ett brev. Det går dock inte riktigt som planerat. Både Suzanne och Björn är helt klockrena i sina roller – och det roliga ”hånet” mot posten känns dessutom lika aktuellt i dag, hela 36 år senare.

Blir en riktig nostalgitripp

Ingen har väl missat att Postnord stått för en och annan tabbe under de senaste åren – och det gör nästan att den här fantastiska sketchen, som är en riktig nostalgitripp, nu blir ännu roligare.

Bild: Youtube

När det här spelades in hade man nog inte räknat med att det även år 2020 kunde vara riktigt trassligt att skicka brev inom Sverige.

Kolla nu in den klockrena och bejublade sketchen här nedanför!

Helt klockrent! Minns du också Razzel? Tryck då på dela-knappen, så att även dina vänner får se det här underbara klippet!