Fräcka klippet bevisar vad ”gamlingar” gör för att ha roligt – jag skrattar så att tårarna rinner!

Bara för att man blivit lite till åren, lederna har börjat knaka och man inte har riktigt samma energi som tidigare så betyder inte det att man ska sluta att ha roligt. Tvärtom, så är det när jobbördan börjat minska och man har lite tid över som det är läget att verkligen njuta av tillvaron.

Även om jag själv precis bara passerat 40 år, så är något av det bästa jag vet att se pensionärer som är glada och gör det bästa av livet. Det kan handla om allt från att resa till att dagligen träffa vänner eller att gå på teater med jämna mellanrum.

 

Vi är många som på olika sätt vill värna om det bästa för våra äldre. Jag försöker skapa så mycket tid som möjligt för mina gamla föräldrar, men även om de klarar sig bra på egen hand så insisterar jag alltid på att köra mamma till hennes dans varje torsdagkväll med ”tanterna”, som hon säger.

Det ger oss dessutom möjligheten att umgås en stund utan störningsmoment.

Ett äldre par

Att ålderdom automatiskt skulle innebära ett tråkigare liv är så klart skitsnack – och det är det här videoklippet (nedan) ett perfekt bevis på. Det är en organisation som heter Antena som haft en kampanj för att värna om ett aktivt och roligt liv för våra äldre.

”Vad gamla människor gör för att ha roligt”, heter den lilla filmsnutten, som nu setts av en halv miljon tittare. Det handlar om ett äldre par som är ute och kör bil, men då gör kvinnan plötsligt något oväntat – som fick i alla fall mig att skratta högt!

Nu är det ju en reklam och inget som sker i verkligheten, men det hela är ändå riktigt klockrent!

Jag ska inte avslöja för mycket, ni får kolla själva – men slutet kommer garanterat få er att dra på smilbanden! Själva klippet börjar efter cirka 15–20 sekunder, men ha tålamod – det är det värt!

Vilken manöver från tanten! Jag tycker att detta var riktigt roligt! Tryck nu gärna på dela-knappen om du håller med, så kan du sprida ett leende till dina kära vänner i dag!