Fräcka sketchen: Mannen ska smörja in sexig badgranne med solkräm – då går det helt åt skogen

Många av oss blir lätt lite nervösa runt attraktiva eller sexiga människor. Man får kanske en känsla av att det nu måste bli rätt, eller att man ska försöka imponera. Det är ju dock vid just de tillfällena som det brukar gå käpprätt åt skogen.

Det gäller att inte ta i för mycket – många gånger är det absolut bästa att försöka vara sig själv. Misstag kommer alltid att ske och det får ens omgivning faktiskt acceptera.

Det är i alla fall min bestämda åsikt!

När saker och ting går helt åt fanders kan det dock givetvis bli otroligt pinsamt. De flesta av oss vill ju framstå som stabila människor. Det här klippet från TV6:s gamla sketchprogram Karatefylla, som gick för några år sedan, är ett roligt bevis på det.

Knäpper upp bikinin

Ni som kommer ihåg programmet minns kanske att det ofta handlade om sex, festande och fylla. Inget för den pryda eller lättkränkta, med andra ord – och precis så var det med den här lilla sketchen som är en av mina favoriter!

Youtube

Det är en killarna som vanligtvis syntes i serien som blir tillfrågad om att smörja in sin snygga granne på stranden med lite solkräm på ryggen. När hon då knäpper upp bikiniöverdelen så går det dock inte riktigt som någon hade tänkt sig.

Klippet är helt klart för er med lite fräckare humor, så vi skickar en liten varning till er som inte tycker att lite snusk kan vara kul!

Jag fick mig dock ett riktigt gott skratt åt den här sketchen!

Var inte blyg nu, DELA gärna vidare om du skrattade!