Främling smyger fram och släpper gigantisk fis – se nu reaktionen som får miljoner att skratta högt

Ska vi tillåta oss själva att vara lite barnsliga för några minuter?

Ja, det tycker jag allt! Livet är fullt av massvis av allvar och seriositet. Därför kan det nog emellanåt vara bra att vara lite barnslig och omogen. Vissa kanske tycker att det är larvigt, men det skiter jag fullständigt i.

Jag ser det som att livet är till för att skratta och ha roligt, så att i stället gå runt och vara rädd för att ha kul – det är inte alls för mig. Det här underbara klippet (nedan) fick mig därför att skratta högt över hela kontoret!

Att man har gaser är något av det mest naturliga som finns. Det är så kroppen fungerar, helt enkelt – och egentligen är det inget man bör skämmas för. Att prata om det här är dock lite tabu – och ännu värre är det att lätta på trycket bland folk.

Måste komma ut

Det kanske vi dock ska vara tacksamma för. En del brakskitar kan ju förpesta flera kvadratmeter!

Det bästa är ju om man kan vänta tills man befinner sig på en toalett innan man släpper väder, men ibland kan det vara riktigt svårt. Ni vet när man under ett möte känner att det bubblar i magen och den där prutten bara måste få komma ut.

Tidigare i dag stöttre jag på ett klipp på det här ämnet som nu setts av flera miljoner människor världen över. Det har dessutom delats över 100 000 gånger. Det är en rad blåsningar där en man går fram till främlingar och lägger rejäla pruttar.

Ingen slipper undan

Det är dock inte på riktigt, han är alltså inget svin, utan mannen har en liten apparat i handen som utlöser det motbjudande ljudet. Men kolla nu in människornas reaktioner. Vissa svarar oerhört starkt på det oväntade som just inträffat och jag skrattar så att tårarna rinner bakom skärmen.

Mannen ger sig bland annat på patrullerande poliser – ingen slipper undan hans ”brakskitar”!

Kolla nu in klippet själv! Försök att inte skratta – helt omöjligt!

Var inte blyg nu, DELA vidare om du fick dig ett skratt! Det kommer garanterat dina vänner att uppskatta! Ett gott skratt förlänger ju livet!