Frisörens hårda revansch – efter ”skitungens” blåsning

Det finns många som blir rädda för det allra mesta. Jag tillhör nog den kategorin – och kan bli helt skräckslagen av allt från spökhus till möss i källaren. Det är bara att acceptera att man är lite harig – och försöka hålla sig borta för sådant man tycker är obehagligt.

Samtidigt kan det vara kul att jävlas med personer i ens närhet. Jag minns från unga år när jag gömde en leksaksspindel i min systers säng – och en stund senare hörde jag ett skrik som nog ekade över hela grannskapet. Taskigt, men likväl förbaskat roligt.

Den manliga frisören i det här klockrena klippet (längre ner) hade blivit ordentligt lurad av en ”skitunge” – men kom då, ihop med grabbens mamma, på den perfekta revanschen.

Ville hämnas på pojken

Pojken heter Vito och hade vid ett tillfälle lagt en enorm kackerlacka i plast på frisören Jude Sannicandros arbetsyta när han inte märkte det. Upptäckten fick mannen att bli helt vettskrämd innan han något senare förstod att det hela var på skoj. En klassisk blåsning, helt enkelt.

Sådana kan man ju dock inte få komma undan med!

Jude kom därför på en genialisk plan för att hämnas på ”skitungen”. Innan han genomförde den så frågade frisören Vitos mamma om lov, men efter att han fick tillåtelse att gå vidare så var det dags att fullborda revanschen. Den var dessutom ganska tuff.

Youtube

Det var i samband med att Jude klippte den busige grabben som han plötsligt sa: ”Sitt stilla nu, för den här är riktigt vass!”

Youtube

Med hjälp av en stor mängd låtsasblod, massa servetter, ett öra i plast och skådespelartalang får frisören Vito att tro att han råkat sätta ett ordentligt jack i pojkens öra. För att därefter också tappa ner örat på marken.

Alla får sig ett gott skratt

För en kort stund tror därför grabbens att hans vänstra öra nu är borta och den kopiösa mängden låtsasblod som rinner gör honom inte direkt lugnare. Vito får inte direkt panik, men man kan se i hans ögon att det är mycket nära. Örat är mycket verklighetstroget.

Youtube

Jude och mamman, som pojken snart kallar dit, bjuder på en rejäl show – innan de efter ett tag avslöjar för Vito att det hela var ett skämt som en revansch på hans tidigare blåsning. Då får alla sig ett gott skratt – även grabben, som verkligen inte har några problem med att bjuda på sig själv.

Det är så här det ska vara när man luras – tuffa tag, men glada miner efteråt.

Youtube

På bara några dygn fick klippet hundratusentals visningar – och det är lätt att förstå varför. Som man bäddar får man ligga – och det dröjer nog innan den här busungen vågar sig på sitt nästa rackartyg!

Var inte blyg nu, DELA vidare om du också fick ett leende på läpparna! Delad glädje är ju dubbel glädje!