Fröken ber eleverna att klappa händer – men titta nu på pojken i blått

.

Att vara lärare är ett av våra allra viktigaste yrken som finns, de har ju faktiskt en del av våra barns framtid i sina händer.

Inte nog med att de ska lära våra barn hur man skriver, räknar och läser utan de ska också hålla ordning i klassen, något som verkar bli svårare och svårare för varje år som går.

Det är ett otroligt tufft jobb, men det är också ett fantastiskt jobb med jämna mellanrum.

Ta till exempel klippet här nedanför – där en elev charmar hela klassrummet under sångstunden.

I varje klass finns någon som brukar kallas för ”klassens clown”. Den eleven brukar oftast vara lite högljudd och kan ibland vara ganska besvärlig i klassrummet. Samtidigt brukar klassens clown också vara ett riktigt litet charmtroll som får en att skratta högt med jämna mellanrum.

Fröken säger åt alla att klappa händer

I klippet här nedanför kan vi se ett perfekt exempel på när klassens clown är i sitt esse och underhåller hela klassen, inklusive fröken.

Fröken har sångstund med klassen och ber alla elever att klappa händerna i takt till låten.

Men en pojke, i blå tröja, tycker att det här med klappandet är roligare än själva sången, och reagerar därefter.

Miljoner människor skrattar

Någon, kanske en lärarassistent, förevigar sångstunden och får såklart med den lille pojkens underbara reaktion på klappandet.

Klippet laddades sedan upp på nätet där över sex miljoner människor skrattat åt den underbara reaktionen, som snabbt smittar av sig på resten av klassen.

Se hela klippet här nedanför!

Vilket litet charmtroll! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta – det kommer de garanterat att gilla!