Frun avslöjar politikermakens otrohet – förklaringen får nu tusentals att skratta

Något av det som politiker är mest kända för är att aldrig kunna svara rakt på frågor.

Vi ska titta på det”, ”Det positiva är att…” och ”Det viktiga är att…” blir gärna reaktionerna på tuffa frågor. Sällan får man ett ja, nej eller riktigt tydligt svar. Det kan vara ganska tröttsamt att lyssna på.

Samtidigt får man ha en förståelse för att de vill framställa sina partier på bästa sätt och retoriskt sett så är ju många politiker riktigt skickliga. Men att tala klarspråk – det gör de sällan!

För en tid sedan publicerades dock en sketch på nätet som fått över 100 000 att skratta. Det är humorgruppen Freudian Slip Productions som ligger bakom klippet med titeln ”En otrogen politiker*.

Det hela börjar med att en fru kommer ut i köket där hennes make sitter. I handen har hon ett par trosor – som dock tillhör någon helt annan. Hon har alltså kommit på sin man med att ha varit otrogen.

Freudian Slip Productions / Youtube

Då sätter dock politikerinstinkterna in hos killen. Svaren blir bara mer och mer luddiga, det luktar undanflykt lång väg – och jag kan verkligen känna igen den här typen av svar från vanliga debatter.

Vägrar tala klarspråk

Nu handlar det dock – tack och lov på skoj – om otrohet och ett par mystiskt upphittade trosor.

Jag måste säga att den här sketchen är helt underbar och den anspelar verkligen på det som många förknippar med våra politiker. Det passar extra bra in så här i valtider!

Var inte snål nu, DELA gärna vidare om du också är trött på att politiker vägrar tala klarspråk!