Frun väcks av konstigt ljud mitt i natten – vänder sig om och inser det ofattbara

Att drömma är ju något som mer eller mindre alla gör – men det är inte alltid som man minns det.

Vissa gånger känns de otroligt verkliga och kan då beröra en rejält. Många har nog vaknat kallsvettiga efter en ordentligt känslostorm i sömnen.

Jag minns dessutom flera gånger när jag vaknat till mitt i en underbar dröm och då velat somna om för att komma tillbaka till den där härliga situationen – men det är inte det lättaste. Speciellt då det är svårt att styra över sitt drömmande.

I det här helt underbara klippet (nedan), som setts av över 3 miljoner tittare, har en kvinna vaknat mitt i natten av att hon hör ett märkligt ljud. Hon vänder sig då om och inser att det är hennes man som drömmer.

Och han verkar onekligen ha en sådan där härlig dröm, för mannens skrattsalvor avlöser varandra – och det här är nog en man som inte vill vakna i första taget.

Frun inser naturligtvis det underbara i vad som sker och plockar fram sin mobil för att smygfilma. Hon la sedan upp klippet på nätet – och när de vaknade dagen efter var maken mer eller mindre internetkändis.

Jag kan inte låta bli att garva när jag ser det här! Snacka om att det smittar av sig! Av någon anledning är detta nästan ofattbart roligt – och verkligen ingen verkar kunna hålla skrattet tillbaka av det här klockrena klippet!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/iy22mBhUQCw” /]

Var lite snäll nu och DELA vidare om det här gav dig ett leende på läpparna!