Fyra busiga getter smyger sig upp på familjens studsmatta – sekunden senare brister alla ut i gapskratt

Studsmattor har blivit en allt vanligare syn på svenska gräsmattor, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på hur kul det är att hoppa studsmatta oavsett om man är gammal eller ung.

De enorma studsmattorna är bra på många vis. Inte nog med att barnen, som orkar hoppa länge, kan roa sig i timmar. De får också motion och bäst av allt – frisk luft.

I klippet här nedanför får vi lära oss att det även finns fyrbenta vänner som ser tjusningen med studsmattor.

Klippet kommer från Philip Royd, som bor i Springdale, Arkansas i USA, och har fått över 100 000 personer att skratta högt.

Getter hoppar upp

I klippet kan man se ett gäng getter som skuttar runt på Philips gård och har det bra i största allmänhet. De har mycket yta att springa runt på och även lite att klättra på, som ju getter gillar.

Men så får en av getterna plötsligt syn på studsmattan, och då blir det snabbt fart under galoscherna. I ilfart hoppar en av getterna upp på studsmattan och inser snabbt hur skoj det är.

De andra getterna är inte sena på att haka på sin pionjär till kompis, och hoppar upp på studsmattan även de.

Bildkälla: Youtube

Får busa loss

Klippet är, föga förvånande, otroligt roligt att titta på. Man märker verkligen hur kul getterna har när de får studsa runt och busa av sig litegrann.

Man kan nog tänka sig att det inte var sista gången som getterna ”lånade” studsmattan av Philip.

Här är hela det underbara klippet!

Tryck nu på DELA-knappen för att hylla alla djur!