Greta Thunbergs nya, oväntade hjärtefråga – efter miljöaktivismen: ”Gått vidare från den här klimatgrejen”

Greta Thunberg har tagit världen med storm!

Den svenska 16-åringen har verkligen rört om bland världsdelarna och fått upp klimathotet på agendan. Det är inte längre en fråga som det blundas för – och det är faktiskt mycket tack vare just Greta.

Nyligen höll hon ett känslosamt och emotionellt tal i New York under FN:s klimatmöte. Det väckte stor debatt – men nu har det kommit en ny, musikalisk version av Gretas budskap.

Ja, det var väl ingen som missade Greta Thunbergs starka tal under FN:s klimatmöte. Vi har tidigare skrivit om Donald Trumps reaktion på det hela, men summa summarum fick det ju svallvågor över i stort sett hela världen.

Oavsett vad man har för tankar i klimatfrågan, så tror jag att man kan ställa sig bakom åsikten att Greta är en modig, stark och beundransvärd tjej. Det är inte alla som i så tidig ålder slår igenom som hon har gjort.

Greta har själv kul åt klippet

Nu har det dessutom kommit in musik kring hennes framträdanden. Även om det inte är orkestrerat av Greta själv. Talet i New York har nämligen musiklagts – på ”death metal”-stuk. Det har främst med att göra att Greta var allt annat än glad under sitt tal på FN:s klimatmöte.

Youtube

Den svenska 16-åringen väljer dock inte att sura för att någon skojar med hennes allvarliga framträdande, utan skriver själv om det nu uppmärksammade musikklippet:

”Jag har gått vidare från den här klimatgrejen. Från och med nu är det bara death metal som gäller!”

Underbart att Greta bjuder så på sig själv!

Kolla nu själv in videoklippet här nedan!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/1kD1zubg3cA” /]

Vad tycker du om det här? Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner inte går miste om det här!