Gubben parkerar som ett arsle och blockerar infarten – se nu klockrena hämnden som får honom helt rasande

Finns det något mer irriterande än folk som inte har vett ute i trafiken?

En del idioter tror verkligen att de äger allmänna gator, vägar och parkeringsplatser – och därför kan bete sig lite hur som helst. Omgivningen ska helt enkelt bara acceptera deras dårskap.

Nej, det går sannerligen inte för sig – och den här typen av personer förtjänar att sättas dit rejält. Då kanske de fattar att man måste sköta sig och visa respekt för andra.

Människor som inte kan visa sunt förnuft ute i trafiken går mig otroligt mycket på nerverna. Därför fylldes jag av glädje i hela kroppen när jag såg revanschen som tölpen i det här helt underbara klippet (nedan) åkte på.

Ska bara ”ta en minut”

En man, i en stor bil, har ställt sig och blockerat infarten till en kyrkas parkeringsplats. Det gör det svårt för andra att komma in, men den arrogante bilisten använder sig av ursäkten att det ”bara tar en minut”.

Youtube

Han ska nämligen springa in och köpa en kaffe. Ett riktigt nödläge, med andra ord…

Givetvis tar det längre tid än en minut. Dale, som bor precis intill, har tröttnat på den här typen av beteende – som upprepas gång på gång. Folk parkerar lite hur som helst på gatan och tar noll hänsyn till att andra trafikanter kanske måste in på kyrkans parkering.

Därför bestämmer sig den nu ilskne mannen för att ta saker och ting i egna händer. Han tar med sig en kaffe ut, hämtar en stol, en bok – och placerar sig helt enkelt mitt framför den parkerade bilen.

Youtube

Gubben inser sitt misstag

Det gör det stört omöjligt för den kaffehandlande mannen, som snart kommer ut till sitt fordon, att köra därifrån. ”Lugnt, det tar bara en minut”, hälsar Dale lugnt när den snart sure gubben är tillbaka vid bilen med en kaffe i handen.

Youtube

Givetvis tar det dock längre tid än så innan han flyttar sig.

Här ska det läsas bok, drickas kaffe och njuta av vädret. Allt för att mannen i bilen – som självfallet insett sin tabbe vid det här laget och kokar av ilska – ska lära sig en välbehövlig läxa.

Helt klockrent!

Är du också trött på folk som inte kan bete sig i trafiken? Tycker du också att den här revanschen var rolig? Dela då vidare den här artikeln, så kanske vi kan banka lite vett i bilisterna där ute!