Han får samtal från ihärdig försäljare, men klockrena kontringen får tusentals att jubla

Vi har nog alla fått samtal från en telefonförsäljare som vägrar att ge sig. Det kan vara riktigt frustrerande när man hör hur de skickligt presenterar erbjudanden som sällan är så himla bra som de får det att låta.

Det är nästan en konstform att få dem att lägga på. Samtidigt som man inte vill vara alltför otrevlig mot någon som bara gör sitt jobb så vill man ju inte bli blåst på pengar.

Jag har flera gånger ringts upp av ihärdiga telefonförsäljare. Det har handlat om allt från att de vill sälja strumpor och tvättmedel till att de vill få en att byta el- eller telebolag. Det är sällan samtalen blivit så långvariga för jag försöker alltid avsluta dem snabbt.

Jag ska erkänna att det hänt att jag ljugit för att bli av med försäljarna. Samtidigt som man är rädd om sin egen ekonomi så vill i alla fall inte jag vara otrevlig mot någon som faktiskt bara gör det han är anställd för.

I det här klippet (nedan) får Pelle ett samtal från en telefonförsäljare som erbjuder honom att få testa så kallade E-cigaretter. Då kontrar han med att spela riktigt dum – och får då den ihärdiga försäljaren att bli riktigt frustrerad. Det är ofrånkomligt att tycka att det är underhållande!

Får smaka på sin egen medicin

Inte så konstigt att över 280 000 skrattat åt det här klippet!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/2jnv4TR2Gro” /]

Snacka om att få smaka på sin egen medicin! Samtidigt gör Pelle det på ett roligt sätt och är egentligen inte så otrevlig. Det får man ändå tycka är ganska bra. Killen på andra sidan samtalet gör ju som sagt faktiskt bara sitt jobb. Ett jobb som han den här dagen nog ångrar att han en dag tackade ja till.

Snåla inte nu, tryck på dela-knappen om du tyckte det här var lite roligt!