Här är världens absolut roligaste skratt – omöjligt att inte bli på lysande humör

Här är världens absolut roligaste skratt – omöjligt att inte bli på lysande humör

Finns det något mer smittsamt än ett härligt skratt?

Jag tror nog inte det. Att ha roligt och släppa allt dystert i vår omvärld är direkt nödvändigt ibland. Att bara sitta och deppa över saker och ting tjänar ju faktiskt ingenting till.

Därför ska jag nu bjuda på ett klipp som garanterat kommer få dig att bli på otroligt humör!

Coronakrisen skakar vår omvärld på ett fruktansvärt sätt. Man orkar inte ens tänka på alla de hemska följder som viruset för med sig, så nu ska vi försöka släppa det för en liten stund. Att skratta och ha roligt kan ju faktiskt ljusa upp även dystra situationer.

Lätt att trigga varandra

Jag är av åsikten att det mest smittsamma som finns – det är ett härligt skratt. Ni vet sådana där karaktäristiska som verkligen får en att haja till.

Bara av att höra ljudet blir man själv på riktigt bra humör – även om man inte ens vet vad det är som är så fasligt kul.

Youtube

Det är när vi har roligt tillsammans som det blir som allra mest underhållande. Vem minns inte situationer när man ihop med vänner inte kunnat få ett slut på skrattsalvorna? Man bara triggar varandra till att fortsätta – och då är magknipen inte långt borta.

Det finns en risk att det blir så av det här klippet (nedan) också. Något geni har klippt ihop ”världens roligaste skratt” – och utan att känna till konkurrensen så är jag beredd att skriva under på att personen har lyckats!

Omöjligt att hålla sig för skratt

Framför allt den lite äldre mannen som dyker upp 1 minut in i videosnutten är helt underbar – och många som sett det här menar att han förtjänar titeln som människan med världens mest smittsamma skratt.

Youtube

Kolla nu själv in det här klippet – och försök att hålla dig för skratt. Det är stört omöjligt!

Visst blev man på bra humör av det här underbara klippet? Tryck nu på DELA så att även dina vänner får skratta en stund! Det behöver vi alla nu under coronakrisen!