Här får Den som skrattar förlorar-gänget Steffo att börja gråta av skratt i Nyhetsmorgon

I år, 2021, fyller Göteborgs stad 400 år vilket såklart ska firas på mängder av olika sätt, det finns ju så mycket som är härligt med Göteborg!

En av de saker som kännetecknar göteborgare är deras fäbless för ordvitsar, såväl bra som dåliga. Något som gänget bakom succéshowen Den som skrattar förlorar verkligen tagit tillvara på, då de under flera års tid underhållit svenskar med sina kassa ordvitsar på Facebook och Youtube.

Med sin gedigna skattkista av dumma ordvitsar gästade Jonatan Jonasson och Niclas Norlindh Nyhetsmorgon under fredagen, för att förklara lite kring ordvitsen som sådan men också för att dra några vitsar, som fick programledarna Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist att gapskratta vilket du kan se i klippet här nedan.

Vad är en ordvits? Varför är det så svårt att hålla sig för skratt när man hör en?

Testar skämt på programledarna

Detta och mycket mer pratade Niclas Norlindh och Jonatan Jonasson om när de gästade Nyhetsmorgon i TV4 under fredagen.

Bild: TV4

Efter att förklarat själva konceptet bakom sitt succéprogram Den som skrattar förlorar så drog de självklart några vitsar för programledarna Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist.

Steffo brister ut i gapskratt

Efter att ha börjat med några trevande skämt som knappt fick programledarna att dra på mungiporna skruvade Niclas upp nivån ett snäppt, och då kunde varken Jenny eller Steffo hålla sig.

De brast båda ut i gapskratt och Steffo fick till slut sträcka sig efter en näsduk för att torka skratt-tårarna.

Se hela det klockrena inslaget här nedanför!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!