Här snor ”ficktjuven” Steffos mobil – mitt i direktsändning

Man ska alltid vara på sin vakt vad gäller bovar – speciellt när man befinner sig på platser med mycket folk och det är trångt att ta sig framåt.

Det blev Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt varse när man inför julhandeln försökte göra Nyhetsmorgons tittare vaksamma på hoten som finns ute på stan.

Värdesaker kan vara förvunna på bara någon sekund om man inte är försiktig, vilket den inbjudna ”ficktjuven” i studion minsann lyckades bevisa.

Är otroligt fingerfärdig

Det var inför julhandeln 2017 som Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt pratade om ficktjuvar i Nyhetsmorgons studio. För att sätta fingret på hur skickliga en del bovar är – och hur snabbt det kan gå innan ens värdesaker är stulna – så hade man bjudit in Robert Ace.

Bild: Youtube/Nyhetsmorgon

Han är otroligt fingerfärdig och en riktig hejare på att distrahera sina ”offer”. Tack och lov står han på den goda sidan och använder sina färdigheter till att varna andra snarare än att agera just ficktjuv.

I klippet (nedan), som är både roligt och viktigt, visar Robert först hur han ”stulit” en av kameramännens mobiler inför programmet. Sedan pratar han, Steffo och Jenny om vad man ska tänka på för att hålla sina dyrgripar säkra. Därefter är det dags för Steffo att bli blåst!

Bild: Youtube/Nyhetsmorgon

Man ska vara väldigt försiktig

Utan att märka det blir Steffo av med både penna och klocka – plus lite annat. Han verkar knappt tro sina ögon när Robert med sin fingerfärdighet lurar av honom sak på sak – och det här är verkligen ett bevis på hur försiktig man ska vara ute bland folk!

Kolla nu själv in det intressanta och skojiga klippet här nedan!

Jenny och Steffo är ju bara för härliga! Tryck nu på dela-knappen om du håller med, så kan du dessutom hjälpa till att sprida den här viktiga varningen! Vi får aldrig låta ficktjuvarna vinna!