Här testar Anders Bagge att äta hästskit – eller?

Anders Bagge känner nog många av er igen från TV – framför allt som jurymedlem i Idol.

Han är en sprudlande och härlig människa som ofta bjuder på sig själv – framför allt via Instagram där den 52-årige musikern har över en halv miljon följare.

I sitt senaste klipp får han många att höja på ögonbrynen – när stockholmaren ser ut att äta hästskit.

I en tuff tid med många motgångar behöver vi personer som får oss att skratta och le. En som alltid bjuder på sig själv är musikern och TV-profilen Anders Bagge. Många av er känner nog främst igen honom från Idol-juryn.

Anders Bagges skämt på Instagram

Den 52-årige stockholmaren är dessutom enormt stor på Instagram där han har över 520 000 följare. Vi har tidigare bland annat skrivit om Bagges klockrena känga till alla som bunkrade toapapper tidigare under coronakrisen.

Nu kommer han med ett nytt påhitt som får många svenskar att dra på smilbanden.

I ett klipp på Instagram står Bagge med Ebba, en av sina hundar, på en gård. Han berättar då att vovven varit och nafsat lite på hästskit.

– Nej, det kan man inte käka! utbrister Bagge. Det är så här ”recycle” (återvinning). Jag tror jag testar det, säger han och böjer sig ner för att ta upp en lort.

Bild: Instagram/Anders Bagge

Sprider glädje till svenskarna

Bagge ser därefter ut att smaka – aningen skeptiskt.

– Är det hö de käkar? ropar han sedan och får ett ”ja” till svar.

– Mm, jag känner det.

Alla som undrar om Bagge fullkomligt tappat vettet kan dock andas ut. I texten till klippet skriver han:

”Nytt det där med hästar för mig, eller är det Ebba som la det där lasset. Funderar fortfarande nu när jag lagar middag till familjen.

Ps. smakade inte, skojade lite”.

Kolla nu själv in klippet här nedanför.

https://www.instagram.com/p/B_dFeekgsbw/

I tuffa tider behöver vi skratt och människor som bjuder på sig själva – och här är Anders Bagge verkligen en vardagshjälte. Små saker kan skänka mycket glädje – och det är något som vi alla kan ta med oss.

Tycker du också om Anders Bagges roliga påhitt? Tryck då på dela-knappen för att, likt honom, sprida lite extra skratt i dag!