Härliga klippet: Mormor lånar en av bebisens nappar – oväntade reaktionen är underbar!

Härliga klippet: Mormor lånar en av bebisens nappar – oväntade reaktionen är underbar!

Jag tror nog att de allra flesta av oss är överens om att det mest smittsamma som finns är härliga skratt. Tur är väl det, för det finns ju inget som är mer underbart än när det liksom bubblar av glädje i hela ens kropp!

Bara av att höra andra ha riktigt roligt så kan man bli på otroligt bra humör – och när någon brister ut i gapskratt i ens närhet är det svårt att inte dras med i det hela.

Jag kommer ihåg otaliga gånger när man med vänner haft riktigt roligt tillsammans – och det som får skrattsalvan att leva vidare är det faktum att de runt en inte kan hålla garvet tillbaka. Det blir som en ”ond cirkel”, även om den i själva verket ju är jättegod!

Ett helt underbart bevis på hur smittsamt skratt kan vara är det här klippet (nedan) som setts av över 125 000 människor. Direkt när jag såg det kände jag att jag måste få dela det med er.

Jag satt själv och skrattade åt det flera gånger här bakom datorskärmen!

Det är en mormor som sitter med sitt lilla barnbarn i famnen. Pojken ligger först och är helt lugn, men sedan tar kvinnan en av pojkens nappar (tydligen en ny, så det är inga baciller som överförs) och kör in i munnen.

När hon sedan öppnar munnen lite lätt och drar ut den, samtidigt som det blir ett ”ploppande” ljud, så reagerar den lille bebisen på ett sätt som ingen i klippet hade räknat med – varken mormor eller mamma bakom kameran.

Det hela slutar i ett gapskratt för alla 3 – och i all sin enkelhet är det här klippet helt underbart! Det är fantastiskt att se att så lite kan bringa sådan glädje – och det är sällan jag sett en bebis skratta så här genuint, härligt och intensivt!

Man blir verkligen varm i hela kroppen – och jag kan både lyssna och titta på detta klippet hur många gånger som helst!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/49HYiesrLe4″ /]

Snåla inte nu, sprid lite glädje och tryck på dela-knappen nedan så att fler får ta del av detta underbara klippet!