Hästen älskar att bli kliad av skötaren, men fölets revansch när han slutar får miljoner att skratta

Hästar är underbara djur som älskar att bli ompysslade och att få känna att människor bryr sig om dem. Det är få gånger man ser ett djur njuta så som när en häst blir klappad eller borstad.

Det här roliga klippet (nedan) handlar just om det här – och har nu fått miljontals att skratta!

När jag och min syster växte upp så hade hon en häst som hette Sverre. Det bästa han visste var att bli borstad med en sådan där hård borste ute i hagen. Där kunde han käka hö, röra sig lite fritt, men samtidigt pysslas om.

Givetvis hade han heller inte något emot att bli riden. Då var det alltid full fart som gällde och det var verkligen mysigt att följa med syrran till stallet och hälsa på.

Men givetvis så är inte Sverre unik. De flesta hästar har lätt för att skapa starka band till människor och de är verkligen kloka djur som har lätt för att lära sig hur människor beter sig.

3 miljoner visningar

Samtidigt som de är söta och mysiga så besitter de en otrolig styrka. Jag fullkomligt häpnar när jag ser vad vissa hästar klarar av!

Fölet i det här klippet (nedan) har en sak som hon älskar mer än något annat – att bli kliad. Speciellt längre bak på ryggen, nästan uppe på rumpan.

Mannen i videon gör först som hästen önskar, men när han slutar så märks det tydligt vad hon tycker om det. Det är en envis dam, det här!

Hon får sin vilja igenom till viss del, men till slut går mannen en bit ifrån och visar att gosandet är över. Då kommer en revansch – som blixt från klar himmel.

Klippet har setts av över 3 miljoner tittare – och nästan alla som tagit del av klippet verkar skratta högt. Det är onekligen en envis, men rätt klok, sötnos till häst det här!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/JSt1G7NK22k” /]

Snåla inte nu, DELA om du fick dig ett leende eller skratt av den här söta hästen!