Hästen avbryter bröllopet – med kraftfull prutt

Bröllopsdagen innefattar de kanske mest omvälvande timmarna i ditt liv. Då vill man att allt ska vara perfekt, flyta på och missöden får gärna hålla sig borta. Det är en tid för kärlek, omtanke och glädje – men ibland också skratt.

Så blev det för ett amerikanskt par som valde att ta sina bröllopsbilder intill en hage med hästar. De hade dock inte räknat med att en av kusarna ville spela dem ett spratt – och lade av en ordentlig brakare mitt under den kärleksfulla stunden.

Vigseln, fotograferingen, festen och natten tillsammans – det är många olika delar av ens bröllopsdag som ska vara perfekta. Det bästa tänkbara är att brudparet helt och hållet kan fokusera på kärleken – och bara njuta av den underbara stunden där och då.

Avbryts av en rejäl prutt

Ett amerikanskt par hade precis gift sig och skulle följa upp vigseln med att fotograferas. De valde bland annat att gå till en intilliggande hage med hästar – kanske för att de tyckte om de vackra djuren – för att få en vacker stund tillsammans.

Bild: Youtube

Fotografen gjorde sig redo och paret närmade sig varandra för en intim kyss, vilket man kan se i ett underbart klipp (nedan). Då skulle det hela dock avbrytas av ett oväntat ljud – en häst som lade av en rejäl fis. Brakaren kan tydligt höras och alla i sällskapet blir otroligt häpna.

Bild: Youtube

Det blir en rejäl skrattfest och även om prutten tillfälligt avbröt en fin stund, så blev det här garanterat ett minne för livet! Skratt och kärlek är ju den bästa tänkbara kombinationen!

Kolla nu själv in det underbara klippet här nedanför!

Tryck nu på dela-knappen, så att även dina vänner får se det här!