Hemlös hund stjäl mannens dyra väska – sekunden senare inser han varför och blir helt mållös

Hundar är i grund och botten otroligt vänliga individer – precis som människor.

Givetvis finns det undantag, men de är betydligt tråkigare att prata om. Vi kan och bör hjälpa varandra genom livet utifrån de förutsättningar vi har. Många gånger kan man i alla fall göra litegrann för att hjälpa andra.

Det är den här underbara videon ett lysande exempel på.

Det är en asiatisk reklamfilm som bjuder oss på ett både roligt och hjärtevärmande budskap – och klippet har nu setts av över 14 miljoner tittare. När man själv slänger ett öga på den fina filmsnutten så är det heller inte så förvånande att det här blivit en sådan succé.

Får tiofalt tillbaka

Det är en man som i början väljer att köpa mat till en hemlös hund.

Youtube

Sedan går han därifrån – men deras resa tillsammans är inte över. Vid samma parkeringsplats, dit mannen återvänder varje dag, så skyddar vovven hans bil mot alla möjliga yttre hot och omständigheter.

Youtube

Men så en kväll rycker hunden tag i mannens värdefulla väska och springer iväg. ”Vilken liten tjuv” tänker man först, men när vovven sedan stannar till så förstår killen att det finns en fin och leendeframkallande anledning till den fräcka stölden.

Mannen får mer än tiofalt tillbaka!

Jag ska inte avslöja för mycket, ni får själva kolla in klippet – men jag kan inte sluta le! Det här är dels lite roligt, dels helt underbart!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/vHuE9x-mv00″ /]

Vilken finurlig liten rackare – och slutet är ju oerhört fint! Vovven tackade verkligen för maten på bästa sätt! Tryck nu på DELA så att även dina vänner får se den här underbara videon!