Hemsk lärare förnedrar 8-åring inför hela klassen – se nu flickans hämnd som får miljontals att jubla

Jag skulle aldrig få för mig att uppmana till våld. Framför allt inte när barn är inblandade. Samtidigt är det viktigt för att alla kunna stå upp för sig själv och att inte låta andra människor vara elaka eller trycka ner en.

Det är den värsta sortens människor!

Det bästa botemedlet mot sådana är oftast att ta en diskussion. Det är ju med ord som man tar sig framåt vad gäller att lösa problem här i livet. Å andra sidan finns det alltid personer som vägrar att lyssna – och då måste man komma på mer kreativa lösningar.

Ett klipp från en rysk skola har fått över 7 miljoner visningar på nätet – och därmed väckt stor uppmärksamhet. Somliga menar att det är iscensatt, men jag vet faktiskt inte. Enligt mig spelar det inte så himla stor roll eftersom budskapet är så oerhört starkt.

Tar hård revansch

Det är en manlig lärare som skäller ut en liten flicka inför hela klassen. Den hemska mannen verkligen förödmjukar henne och man ser riktigt hur hon nästan krymper.

Lärare skäller ut flicka
Youtube

Men så plötsligt så tar eleven en revansch – som chockar alla i klassen samt så gott som varenda tittare. Snacka om att karma kom ikapp den här hemske läraren!

Våld är som sagt inget bra, men den här magistern gick verkligen alldeles för långt. Därför tycker jag att han får skylla sig själv den här gången.

”Vi som är män vet…”

Kolla nu in klippet på den 8-åriga flickans kontring som får miljontals att jubla!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/Dw1nUlHZHpY” /]

Där fick han allt så han teg! Vi som är män vet att en ordentlig pungspark är något av det absolut värsta som finns! Snacka om svar på tal!

Tryck på dela-knappen om du tycker att flickan gjorde rätt!