Hund rusar in i köket när pappa lockar med godis, men bebisens reaktion får mig att skratta rakt ut

Något av det mest charmerande som finns är bebisskratt. Överlag är det lätt att ryckas med när en annan person är glad eller exalterad över något.

Detsamma gäller för djur. Exempelvis hundar har en otrolig förmåga att både smittas av människors lycka och att själva vara riktiga glädjespridare.

Det här klippet (nedan) är ett underbart bevis på det här!

När husdjur och barn får växa upp tillsammans så skapar de ofta starka band. Många gånger blir de som bästa vänner och följs åt genom livet. Det kan vara otroligt fint att se hur de visar sin kärlek till varandra.

Familjen som ligger bakom klippet (nedan) hade på senare tid märkt att deras hund älskade popcorn. Lite udda, kan tyckas – men så är fallet. Hundar är ju inte direkt kända för att vara kräsna med maten – och popcorn är ju gott, så varför inte?

Tog fram kameran

Men deras lilla flicka hade aldrig noterat det här tidigare, men när hon satt på golvet inne i familjens hus och pappa började mata deras vovve med favorittilltugget, så reagerade dottern på ett sätt som fick dem att ta fram kameran direkt.

Jag ska inte avslöja för mycket, men det är otroligt sött och hjärtevärmande. Det är dessutom nästan omöjligt att själv inte dras med i den lilla flickans skratt!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/8NYyIdvl-zk” /]

Gör dina vänner en tjänst och DELA om du fick ett leende på läpparna!