Hundarna får spratt när postbilen dyker upp – men håll nu koll till vänster när tabben får hela nätet att skratta

Att köra bil är faktiskt inte det lättaste. Visst, med åren blir man stabilare bakom ratten, men det är fortfarande många saker att hålla koll på. Det ska parkeras på rätt sätt, man ska lära sig alla trafikskyltar och samtidigt kunna respektera andra bilister.

Jag ser mig själv som en ganska bra förare. Det gör väl dock de flesta? Det viktigaste tycker jag är att man kör säkert och håller sig till de lagar och regler som finns. Då brukar det sällan uppstå problem.

Något som min pappa jämt tjatade om – och som etsat sig fast – är att alltid kontrollera så att handbromsen ligger i. Speciellt om man står i en backe. Annars kan det gå fullständigt åt skogen!

Det är detta klippet (nedan), som setts av över 18 miljoner människor, ett klockrent bevis på.

Det är en övervakningskamera på en tomt som fångat när en FedEx-budbild svänger in på en gata i ett bostadsområde. Hundarna som syns i bilden leker på granntomten, men blir jätteglada när postbilen åker förbi.

Får ringa jobbigt samtal

”Äntligen händer det något”, kan man gissa att de tänker.

Bilen försvinner ur bild, men parkeras strax därefter för att budet ska lämna av ett paket. Gatan lutar dock något, vilket föraren lite slarvigt inte verkar tänka på. Han glömmer i alla fall att lägga i handbromsen.

Vilka följder det får kan du se i klippet nedan! Håll koll till vänster! Jag ska inte avslöja allt, men vi kan gissa att den här killen fick ringa ett lite småjobbigt samtal till sin chef!

Så kan det gå när man slarvar! Nu gick ju allt relativt bra, igen människa kom till skada – men jag kan inte låta bli att skratta åt stackarens kamp med att försöka stoppa bilen när den börjat rulla!

Men ja, det är alldeles för sent!

Tryck nu på dela-knappen om även du fick dig ett skratt! Eller tagga den av dina vänner som är sämst bakom ratten!