Hunden släpper kraftfull fis i sömnen – men kattens kontring får tusentals att skratta högt

När vi ser hundar och katter på tv så brukar de inte alltid komma så bra överens. Men det finns så klart undantag där de kan leva sida vid sida som jämlikar i en familj. De här två vännerna verkar kunna leva tillsammans, men de tycks inte heller vara rädda för att säga ifrån om någonting går snett. Åtminstone inte katten…

Foto: Youtube

Husdjurens ägare såg hur hunden tog en tupplur samtidigt som katten också vilade vid hans sida. Katten var dock fortfarande vaken. Videoklippet börjar ganska oskyldigt när ägaren trycker på ”Record” och kameran fångar hur hunden sover och katten som sagt ligger bredvid med uppspärrade ögon. Hunden blundar och somnar. Katten spanar planlöst ut över rummet och ser också ut att ha det riktigt bra där på sängen.

Lättar väder i sömnen

Då händer det. Plötsligt kan man höra hur kameran fångar upp ett ljud som känns både bekant och oväntat. Men katten inser genast vad som hänt… Hunden har som det verkar av filmen att döma – lyckligt ovetandes – släppt en fis i sömnen! Man kan riktigt se hur skönt han har det där han ligger och fått släppa väder mitt under den sköna sovstunden. Katten som ligger bakom? Inte lika förtjust!

Katten får nästan lite panik, när den tittar sig runt omkring och stirrar argt mot hunden.

Men katten nöjer sig inte bara med att ge hunden ”onda ögat”… Ta en titt på videoklippet som har över en miljon visningar på Youtube – och håll ett öga på kattens nästa drag.

Var inte snål nu, DELA videoklippet vidare om du också skrattade ?