Husse frågar bulldoggen Greta om hon vill upp i soffan, men valpens reaktion är helt obetalbar!

Valpar är helt underbara. De är ofta som små pälsbollar som gör vad de kan för att utforska den nya världen. Många gånger har de också lite attityd, vilket bara gör hela deras uppsyn ännu sötare.

Bulldoggen Greta i det här klippet (nedan) sätter på sitt tuffaste ansikte när husse frågar ut henne uppifrån soffan, men till slut kan han inte hålla sig för skratt.

Hundar är helt fantastiska djur, men tiden då de är valpar är oförglömlig. Det är otroligt charmigt att följa deras små liv och se hur de utforskar världen och allt vad den har att erbjuda.

Tiden när de är små går oftast lite för fort, det är nästan så att man vill att de ska stanna i växten. Samtidigt brukar de med tiden bilda en personlighet och det är fascinerande att se hur de formas som individer.

Medan vissa vovvar är lite mer tillbakadragna så finns de som redan från början har lite attityd och stark vilja. Det är otroligt gulligt när de är som små halvirriterade pälsbollar. Det går liksom inte att bli arg på dem!

Ta bara ursöta bulldogg-valpen Greta i det här klippet (nedan). Över 400 000 på Youtube har charmats av denna lilla damens kaxighet.

Lyckas inte lura någon

Medan hon går runt nere på vardagsrumsgolvet bland sina leksaker så pratar husse med henne. Han filmar det hela från soffan och ställer flera frågor till sin lilla valp, som mest svarar med morrande och några små skall.

Youtube

Greta sätter verkligen på sitt tuffaste ansikte, men hon lyckas nog inte lura någon. Det här är så gulligt att jag bara smälter.

Mot slutet frågar husse om valpen vill komma upp i soffan, då blir bulldoggen så irriterad att hon skäller till och studsar in i bordet bakom. Mannen bakom kameran kan inte hålla sig för skratt och jag ska erkänna att även jag har svårt med det.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/_ndvkNuB76U” /]

Snälla, tryck på dela-knappen om du också gillar söta hundvalpar!