Husse ska fånga in kvicka kaninen – då tar grannen upp kameran och skrattar så tårarna rinner

Även om man vill sitt djur det allra bästa, så är det inte säkert att de vill samarbeta.

Ibland kan man få kämpa riktigt hårt innan de ger med sig – och det kan handla om allt från att gå ut på promenad till att lägga sig för natten.

Alla djur har olika personligheter och kan svara upp på sådant här på olika sätt, men tack vare deras otroliga charm så är det – trots små konflikter emellanåt – omöjligt att inte fortsätta älska dem.

Någon som skulle bli varse det här var en kille som hade släppt ut sin svarta, lilla kanin i trädgården. Där kunde den röra sig fritt inom ett stängsel så att den inte skulle lämna tomten, men efter en tids lek så var det dags att ta sig hem mot buren igen.

Youtube

Vad mannen inte visste var att hans granne stod i ett fönster några meter bort och noterade vad som skulle bli en kamp mellan husdjur och husse. Kaninen var inte lika sugen på att lämna trädgården, utan hade mer spring kvar i benen, vilket alltså skulle fångas på film.

Oerhört roligt klipp

Killens kamp för att lyckas fånga in sin söta kompis är helt hysterisk – och trots upprepade försök med en liten kartong, så lyckas kaninen smita undan igen. Till slut får duellen ett slut när mannen får tag om sötnosen med sina händer.

Youtube

Vissa har ansett att han är lite väl hårdhänt mot sitt fina och energiska djur, men enligt sajten Inspirationaly så ser det kanske värre ut än vad det är – och mannen var tvungen att hålla om kaninen för att den inte skulle sprattla sig loss igen.

De är dessutom tåliga djur, enligt veterinaren.nu, så ni behöver inte oroa er – den här kaninen är i trygga händer och kunde till slut landa i sin kära bur.

Klippet är dock oerhört roligt. Mannens kamp får grannen att nästan gråta av skratt – och jag förstår henne till fullo!

Tryck nu på DELA om du också skrattade, så kan du sprida lite glädje till dina vänner!