Husse stänger ute familjens katt från sovrummet – men missens geniala kontring liknar inget du tidigare sett

Man pratar ofta om att djur är smarta, men trots det underskattar man nog exakt hur smarta de faktiskt är.

Precis som oss människor kan djur vara kreativa, problemlösande och kvicktänkta. Katten Mulder är ett praktexempel på ett smart djur.

Beviset finns i klippet här nedanför, som setts av miljoner imponerande människor.

Hussen till katten Mulder hade märkt att hans fyrbenta vän var oerhört akrobatisk och duktig på att kontrollera sin kropp. Det här gäller vanligtvis de flesta missar, men just den här krabaten är något utöver det vanliga.

Väckte familjen varje morgon

Mulder är dessutom oerhört kelig och älskar att mysa. Så pass mycket att han gör vad som helst för att ta sig in till husse på tidiga morgnar för att få klappas och klias.

Ägaren behöver dock sin skönhetssömn och trots att det kan låta som rena drömmen att väckas av en söt misse varje dag, så bestämde sig husse att det fick vara nog.

Bildkälla: Youtube

Nu var det dock inte så enkelt som att stänga dörren. Mulder är, som sagt, akrobatisk som få och lärde sig redan i tidiga år hur man öppnar dörrar.

Ja, det är faktiskt sant. Han hoppar upp och klamrar sig fast vid knoppen samtidigt som han vrider den – och vips, så är dörren öppen.

Balja med vatten under dörren

Givetvis kände husse till det här och för att försvåra för sin pälsbeklädde vän att ta sig in i husets sovrum så satte han en balja med vatten under dörren.

Bildkälla: Youtube

Nu skulle Mulder, som inte gillar vatten, antingen ge upp – eller så skulle han få en blöt fingervisning om att ägaren behövde få vara i fred om morgnarna.

Otroligt imponerande

Men det skulle visa sig att han underskattat Mulder! Kolla nu in missens geniala lösning!

Jag sitter med ett brett leende till det här klippet – och är samtidigt grymt imponerad! Vilken liten akrobat!

Vilken smart katt! Man ska nog aldrig underskatta djur!

Tryck nu på DELA-knappen om du håller med, så kan även dina vänner få se Mulders imponerande lösning!