Husse undrar vem som skapat oredan i hallen – hundarnas söta reaktion får nu miljontals att skratta

Hundar är underbara djur som många gånger förstår mer än vi tror.

Det finns ju en anledning till att de kallas ”människans bästa vän” – och de har en otrolig förmåga att skapa starka band till husse och matte.

Vovvarna blir oftast en viktig del av familjen och är stora glädjespridare i hemmet.

Det är i alla fall de här två siberian husky-hundarna ett lysande bevis på. Husse kommer hem och ser att något gått sönder i hallen. Det ligger vad som ser ut som papper, eller annat skräp, lite överallt på golvet – och nu inleds jakten på att hitta den som är ansvarig för kaoset.

Båda vovvarna ser dock söta och oskyldiga ut. Husse frågar ”Vem skapade oredan?” – och kolla nu in svaret!

Är oerhört charmigt

Det blir en enda stor argumentation mellan de små busfröna. De talar både mot varandra (framför allt vovven till vänster verkar extra ivrig att få gehör från sin kompis) och till husse – och för att få lite styrsel på det hela tvingas ägaren bryta in flera gånger.

Youtube

När husse säger ”Vänta!” så tystnar vovvarna direkt och lyssnar på vad husse har att säga. På så vis är de oerhört lydiga, men när det sedan är fritt fram för diskussion igen försöker båda att övertala mannen om att det allt var kompisen som stökat ner!

Det hela är oerhört charmigt! Visst, de har skapat oreda i hallen, men det får man leva med om man har två sådana här charmtroll där hemma!

Klippet har setts av hela 5 miljoner människor – och det verkar vara väldigt få som lyckas hålla sig för skratt! Men att lista ut vem av de två som skapade kaoset, den kampen får nog husse ge upp!

Älskar du också hundar? Tryck då på DELA för att bjuda dina vänner på ett extra leende i dag!