Idiot attackerar ensam pensionär mitt i natten – men titta nu när krutgumman vänder sig om

Om det är något som gör mig arg så är det när människor beter sig illa mot samhällets äldre.

De har ofta slitit och arbetat i tiotals år – och förtjänar all respekt de kan få. Tyvärr finns det personer som inte inser det här och bara gör saker för egen vinning.

Det kan innefatta att ge sig på gamlingar. Antingen bara för att jävlas, eller för att utföra ett rån. Det gör mig helt rasande bara att tänka på – att det finns sådana idioter som går runt på gator och torg är inte annat än skrämmande.

Människor som ger sig på äldre förtjänar nästan vilket straff de än kan få och jag kan inte komma på en enda godtagbar ursäkt. Därför känner jag väldigt lite sympati för de som begår den här typen av handlingar och sedan får betala ett högt pris.

Får mig att jubla inombords

I det här klippet (nedan), som fått tusentals visningar på Youtube, är det två killar som ser en gammal kvinna gå på sidan av en gata sent på kvällen. De bestämmer sig snabbt för att jävlas med henne och medan den ena kliver ur bilen, så tar den andra upp sin telefon för att filma det hela.

Youtube

Mannen smyger fram mot kvinnan och attackerar henne. Hans syfte är oklart, men oavsett så är det hemskt att se. Vad som däremot får en att jubla inombords är vad som då händer.

När kvinnan känner smällen och vänder sig om, så går det undan!

På bara någon sekund är det damen som med hjälp av sin käpp fått ner slyngeln på marken – och den här krutgumman låter inte mannen komma undan enkelt. Pensionären delar ut ett par ordentliga slag innan hon i lugn och ro vandrar vidare.

Youtube

Klippet är av dålig kvalitet, men man kan i alla fall tydligt se vad som händer! Om den här videosnutten nu är på riktigt (somliga menar att det kan vara fejkat, men hur det ligger till vet vi inte), så applåderar jag verkligen den här modiga kvinnans revansch!

Snacka om att stå upp för sig själv och den här mannen jävlas garanterat inte med äldre damer igen!

Vilken krutgumma! Hon lärde allt slyngeln en läxa! Tryck nu på dela-knappen om du också tycker att damen gjorde helt rätt. Då skickar du dessutom vidare en hyllning till den här modiga pensionären!