Idiot misshandlar kvinna på öppen gata – men håll nu koll i bakgrunden när svinet får vad han förtjänar

Att skada eller att slå någon annan oprovocerat är givetvis aldrig okej. Inte ens när det handlar om att få sin vilja igenom, så klart. När det gäller självförsvar, eller att rädda någon annan, så är det dock en helt annan sak.

Våld i nära relationer är tyvärr vanligare än man tror, men när sådant sker i hemmet finns risken att omvärlden inte får reda på hur illa någon beter sig.

Det här är självklart något som samhället måste bli bättre på att uppmärksamma! Personer som regelbundet slår eller trakasserar sina partners måste hamna hos polisen – eller varför inte få smaka på sin egen medicin?

Det var efter en dag i domstolen som det här turkiska paret (klippet nedan) gav sig ut på gatorna i Istanbul för att bege sig hemåt. Mannen var då mycket upprörd, troligen på grund av vad kvinnan sagt i rätten – och väl ute på trottoaren började han omgående slå henne.

Hon föll då till marken – och det hela ser ut att kunna spåra.

– Kvinnan grät och skrek, säger ett vittne enligt The Sun.

Men då kommer plötsligt en hjälte rusande från bakgrunden. Det hela hade inte gått obemärkt förbi, utan den här idioten får snart smaka på sin egen medicin.

Kolla bara in klippet nedan, precis som drygt 1,8 miljoner människor redan gjort!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/yJyeE8-GrBQ” /]

Nästan omgående efter mannens misshandel så tacklas han alltså själv till marken av en total främling som vägrar låta det hela fortgå. Ett stort antal människor kommer dessutom till kvinnans undsättning – och situationen är snart under kontroll.

Jag tycker i alla fall att den här mannen fick vad han förtjänade! Snåla inte nu, DELA om du håller med, så skickar du dessutom ett bestämt budskap om att våld i nära relationer absolut inte är okej!