Idioten slänger ner gammalt kylskåp i brant ravin – men polisens briljanta hämnd lär honom en läxa för livet

Personer som förstör och skräpar ner i naturen förtjänar att straffas. Folk borde numera förstå att man inte kan slänga vad som helst var som helst, utan det finns restriktioner och krav att förhålla sig till.

Det blev en spansk man varse den hårda vägen – efter att ha skrattat rått i samband med att han slängde ner ett helt kylskåp för en brant sluttning i brist på andra idéer.

Det skulle dock bli något han fick ångra – rejält.

Emellanåt fascineras man nästan över hur dumma somliga människor kan vara. Som de här spanska männen (nedan) som lade upp en video på nätet när en av dem först skojade rått om återvinning – för att sedan kasta ner ett helt kylskåp i en brant ravin i Almeria.

Identifierades – efter sin tabbe

Nedskräparen skulle dock inte vara den som fick sista skrattet.

I och med att man i klippet kunde se deras bils registreringsnummer – oj, vilken tabbe – så kunde polisstyrkan AUGC Guardia Civil enkelt spåra upp gärningsmännen.

Det visade sig då att de korkade miljöbovarna arbetade på ett företag som levererade hushållsapparater och vitvaror, men i och med att man för tillfället saknade ett avtal med någon som kunde ta hand om gamla produkter så fick man ta till andra metoder.

Bild: Twitter/@AUGC_Comunica

Som att slänga trasiga kylskåp ute i naturen.

Bild: Twitter/@AUGC_Comunica

Efter polisens insats hamnade både företaget och männen under utredning – och riskerade då böter på upp emot 45 000 euro, motsvarade omkring 400 000 kr.

Man tyckte dock inte att det räckte, utan tvingade tillbaka nedskräparna till platsen.

Fick städa upp efter sig

Guardia Civil publicerade därefter ett klipp på när de två männen sliter och kämpar med att dra upp kylskåpet för branten igen. Polisen tvingade dem alltså att ”städa upp efter sig” – och vi kan bara anta att det lärde dem en rejäl läxa.

Klockrent agerat av polisen, enligt min mening – och man delade dessutom ut ett passande straff. De här puckona kommer garanterat inte slänga skräp i naturen på ett bra tag igen!

Håller du med om att de fick vad de förtjänade? Tryck då på dela-knappen här under, så kanske folk kan sluta att bete sig som idioter någon gång!