Idioten slår kossa med stor piska – men kalvens stenhårda hämnd får honom att ångra sig direkt

Något av det värsta jag vet är människor som behandlar djur illa. Det är fruktansvärt, hemskt och helt oacceptabelt – inga levande varelser ska behöva utsättas för våld eller misskötsel.

Personer som inte klarar av att vara snälla och omtänksamma mot djur förtjänar att få sina straff, det är min bestämda uppfattning – och det är väldigt svårt att känna medlidande för sådana typer.

Här tror jag dessutom att vi alla är överens!

Människor som skadar eller beter sig illa mot djur förtjänar att smaka på karmas fulla kraft.

Givetvis är det bäst när polisen kan komma till undsättning och lösa det hela, men ibland finns det inte tid för det – och då får man hoppas att idioterna straffas på annat vis.

Har en hämndplan

Så blev det sannerligen för den hemska mannen i det här klippet (nedan) som fått över 300 000 människor att reagera på nätet. Han står med en stor piska bland sina kor och slår hårt på en av dem när det stackars djuret inte gör exakt som han vill.

Youtube

Men det skulle allt mannen få ångra.

Från höger i bild kommer det en kalv som rusar in i området mellan idioten och kon som blivit piskad. Det är dock inte bara i skyddande syfte, utan den lille krabaten har också en hämndplan. En rejäl sådan!

Kolla nu själv in revanschen här nedanför!

Mannen fick allt vad han förtjänade – en rejäl spark.

Den lille kalven flög upp och kickade till honom med bakbenen.

Youtube

Nu lyckas arslet med piskan resa sig upp igen och verkar ändå helt okej, men det dröjer nog ett tag innan han greppar den där piskan igen!

Förhoppningsvis fick kalven honom att lära sig en välbehövlig läxa!

Tycker du också att mannen fick vad han förtjänade? Tryck då gärna på dela-knappen för att hylla den modiga kalven!