Idioten ställer sig på handikapparkering – men se nu krutgubbens stenhårda revansch

Något som jag inte förstår mig på är människor som ställer sig på handikapparkering – trots att de är fullt kapabla att gå den vanligtvis lite längre vägen från en ordinarie P-ruta. Visst kan det vara skönt att ta genvägar ibland, men i det här fallet är det absolut inte okej.

Visserligen måste man ha tillstånd för att använda handikapparkering, men somliga chansar eftersom de bara ska in någonstans en snabbis. Det finns dessutom de som skaffar fejkade tillstånd – och det bör göra oss alla riktigt irriterade.

Sådana människor förtjänar faktiskt att känna av karmas fulla kraft!

Handikapparkering är till för personer med olika funktionsnedsättningar – inte latmaskar.

Därför gör det mig riktigt arg när slöa människor gör en ”fuling” och ställer sig på en sådan där P-ruta ändå. Man kan ju hoppas att de straffas med böter, men ibland kan man behöva ta till ytterligare metoder för att få dem att fatta.

Kontringen är helt klockren

I ett klipp från Youtube-kontot Just For Laugh Gags så är det en gammal morfar som åker runt på sin permobil och tar folk på bar gärning när de utan tillstånd ställt sin bil på en handikapparkeringsplats.

Youtube

Huruvida videosnutten är fejkad eller på riktigt vet jag faktiskt inte. Det lutar nog åt att det är sketcher, men jag anser att det inte spelar så himla stor roll. Både poängen och vad som händer är helt klockrent, för det krutgubben gör är att han då kallar på sina vänner.

Även de kommer bort i sina permobiler och kolla nu när de slår till med bästa tänkbara hämnden! Här är det ord och inga visor – revanschen är stenhård, men riktigt rolig.

Människorna som felparkerat kan bara stå och se på när gubbarnas rejäla kontring fullbordas…

Jag fick mig ett riktigt gott skratt åt det här klippet! Tryck nu på dela-knappen om du också gillade krutgubbarnas revansch, eller är trött på felparkerande bilister!