Imitatören Johans klockrena passning till partiledarna – som får tusentals svenskar att kikna av skratt

Något at det bästa jag vet är roliga imitationer.

Personer som är riktigt duktiga på det kan verkligen få en att tappa hakan. Det handlar inte bara om själva rösten, utan också om små gester och vad som sägs – och en svensk som är makalöst skicklig på att härma och ta efter andra är Johan Bjerkander.

Hans imitation av några av Sveriges partiledare är helt otrolig!

Vi har tidigare skrivit om när Robert Gustafsson plötsligt förvandlades till Stefan Löfven – och fick hela Sverige att skratta, men det är faktiskt så att ”Robban” har konkurrens. Har du hört talas om imitatören Johan Bjerkander?

Löfven försöker bilda regering

Han är en mästare på att gestalta andra personer – och min favorit med honom är från 2014 när det var dags för val. Då passade Johan på att imitera några av de mest kända partiledarna – och resultatet blev helt otroligt.

Bild: Youtube

Stefan Löfven, Gustav Fridolin, Annie Lööf, Jan Björklund och Jonas Sjöstedt är de som han tar efter. I dag har ju några av dem lämnat sina poster, men man ser dem fortfarande titt som tätt och deras röster sitter nog kvar i medvetandet hos de flesta av oss.

Kolla nu in när Johan, som Stefan Löfven, försöker bilda regering! Helt klockrent! När ”Jan Björklund” kliver in i diskussionen kunde jag inte sluta skratta och fick pausa klippet innan jag kunde se vidare.

Visst är Johan otroligt skicklig? Tryck nu på dela-knappen för att berätta vem av partiledarna du tyckte att han var mest lik. Jag säger Jan Björklund. Vad tycker du?