Iskall inbrottstjuv smyger in mot lyxigt hus – då hör han 1 oväntat ljud från bilen och tvingas fly för livet

Tjuvar och skurkar har jag inget gott alls att säga om.

Bovar som inte kan skilja på ditt och mitt förtjänar att hamna bakom lås och bom – och det gör verkligen inget om det svider lite innan de väl hamnar där. En del människor måste helt enkelt lära sig hur man beter sig respektfullt och vuxet.

Det gjorde inte mannen i det här klippet – men han lärde sig nog en läxa för livet.

Det är i den amerikanska staden Bakersfield som en händelse nu fått stor uppmärksamhet. Övervakningskameran till en fin villa skulle fånga något helt otroligt – och det började med att en främmande man närmade sig huset.

Försöker göra inbrott i huset

Han hade dock ett ont uppsåt – och var ute efter att göra inbrott. Mitt på ljusa dagen.

Bild: Youtube/KGET News

I klippet kan man se hur mannen från gatan tittar sig om innan sätter fart mot villans ingång. Det är när han kommer fram till dörren, vilket man dock inte ser i videon, som det blir tydligt att den iskalle tjuven är ute efter att göra inbrott i huset, enligt KGET News.

Då hör han plötsligt ett oväntat ljud från bilen som står parkerad på uppfarten.

Bild: Youtube/KGET News

Någon har alltså sett det kortlivade inbrottsförsöket – och det är den 10-åriga flickan som annars bor i huset. Hon har suttit och väntat på sina föräldrar i familjens bil – och tvekar inte att agera. Den modiga dottern öppnar bildörren och skriker:

– Hallå! Stick härifrån!

Tvingas fly för livet

Flickan rusar sedan mot huset medan tjuven springer i helt motsatt riktning.

Bild: Youtube/KGET News

Han flyr verkligen för livet, ser det ut som – och det är helt underbart att se att en 10-årig tjej kunde skrämma honom så.

Hon blev hela gatans hjälte den här dagen – och vi kan nog slå fast att den här boven inte vågar sig tillbaka hit på ett bra tag. Förhoppningsvis kan till och med bilderna från kameran hjälpa polisen att leta rätt på honom.

Tycker du också att flickan förtjänar att hyllas efter att ha skrämt bort tjuven? Tryck då på dela-knappen! Det tänker i alla fall jag göra! Den 10-åriga tjejens hjältedåd är värt alla applåder som finns!