Iskall tjuv försöker bryta sig in i bilen – vänder sig om och får precis vad han förtjänar

Något som alltid irriterat mig kopiöst är människor som inte kan skilja på ditt och mitt. En av de första lärdomarna jag fick med mig in i vuxenlivet var att man låter andras saker vara. Det är ju visserligen sunt förnuft för de flesta av oss – men tyvärr inte för alla.

Det är vansinnigt frustrerande att bli bestulen på något. Speciellt om det har ett högt värde, eller ligger oss nära hjärtat – och bovar förtjänar väldigt sällan sympati. Därför känns det bra i hela kroppen när de åker fast, eller får betala ett dyrt pris för sina tjuvstreck.

Så blev det verkligen för tölpen i det här klippet – men först efter en underbar hjälteinsats!

Det hela utspelar sig i ett parkeringshus 2017 och är filmat av en övervakningskamera. En manlig tjuv cirkulerar bland bilarna och när ingen är där försöker han bryta sig in i ett av fordonen. Klippet går i rätt hög hastighet, men man kan absolut följa händelseförloppet.

Före detta brottare

Så fort en bil eller människa passerar så låtsas tjuven vara helt oskyldig – och bara står där som att han är vem som helst på parkeringen. När kusten sedan är klar ger han sig på ett nytt inbrottsförsök.

Youtube

Det lyckas inte, som tur väl är – men han försöker, sliter, slår och drar i en av bilarna.

Allt tar dock plötsligt en oväntad vändning när mannen verkar höra ett ljud bakom sig och vänder sig om. Då märker han att en främmande kille attackerar honom. Det är inte heller vem som helst, utan en före detta proffsbrottare, enligt Meganoikz.

Får vad han förtjänar

Hjälten får snabbt ner tjuven på marken och håller honom i ett stenhårt grepp. Boven lyckas knappt röra sig och samtidigt sluter två kvinnor upp på parkeringsplatsen. De inser då vad som hänt och kontaktar polisen, så att de ska kunna ta över efter brottaren.

Youtube

Vilken hjälteinsats han står för – och den här tjuven för verkligen vad han förjänade! Kolla nu själv in klippet som fått över 300 000 människor att jubla på nätet.

Vilken hjälte den här mannen är – och boven fick verkligen vad han förtjänade! Håller du med? Tryck då på dela-knappen!