Jack släpper kraftfull fis i mataffären – kundens reaktion får nu miljontals att skratta högt

Livet består av mycket allvar, tråkiga händelser och annat trist. Därför kan man behöva livas upp emellanåt med lättsmält humor som många gånger är lite barnslig. Att skratta åt omogna saker kan faktiskt vara ganska så härligt.

Jag och mina barnbarn kan därför ha kul åt samma saker ibland. Vissa kanske tycker att jag bör veta bättre, men jag orkar faktiskt inte bry mig om vad andra säger om det där. Om något är roligt och bringar oss glädje, så tänker jag inte vara den som säger nej.

Något av det bästa jag vet är ”blåsningar”. Ni vet när människor utsätts för olika skämt eller bus. Många gånger brukar det vara ganska så beskedliga grejer – och så länge det hålls på en okej nivå så brukar alla iblandade kunna skratta åt det hela.

Nyligen snubblade jag över ett klipp på nätet som fick mig att skratta högt.

Jag kan verkligen tänka mig in i situationerna som visas upp och det är nog därför det är så roligt. Man har ju själv flera gånger befunnit sig i situationer när man har gaser i magen och behöver släppa av en rejäl brakare, men tillfället tillåter det inte.

Släpper rejäl brakare

Då får man försöka hålla tillbaka trycket och vänta tills man är själv eller på en toalett.

I den här videosnutten så är det en man vid namn Jack som gått in i en amerikansk mataffär. Med sig har han en liten apparat som framkallar pruttljud. Av det kraftigare slaget, dessutom.

Youtube

Han har även med sig en kumpan som filmar allt med en väl dold kamera. Själva blåsningarna är ganska enkla och går ut på att Jack hamnar bredvid andra kunder – och då släpper av en rejäl prutt.

Inte på riktigt, så klart – men det vet ju inte de andra.

Bjuder på sig själva

Deras reaktioner varierar. Några få gör knappt någon notis av det hela, andra kommenterar det medan somliga snabbt sticker därifrån för att slippa lukten. Jag kan faktiskt inte sluta skratta när man ser hur vissa reagerar på Jacks brakskit.

Youtube

Det ska sägas att alla som är med senare fick veta att det hela var ett skämt och de gick dessutom med på att vara med i klippet. Jag måste säga att det är underbart när människor kan bjuda på sig själva på det sättet!

Nåväl! Dags för lite barnslig humor! Kolla in klippet och få dig ett skratt du med!

Var inte blyg nu, DELA vidare om du fick dig ett skratt!